top of page

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is een zachte methode die ondersteuning kan geven tijdens de zwangerschap. Elke zwangerschap is uniek en brengt voortdurend veranderingen met zich mee, want je hele lichaam moet zich focussen op het creëren van nieuw leven.

 

Fysiek en emotioneel onderga je heel wat veranderingen en soms kan dat ook minder fijn zijn. Je kan bijvoorbeeld misselijk of bang zijn, last van je rug hebben of minder goed slapen.    

Wanneer zwangerschapsreflexologie?

Tijdens elk moment van de zwangerschap kan er specifiek gewerkt worden op die zones die belangrijk zijn bij een zwangerschap.

Het is doeltreffend bij: 

  • zwangerschapskwalen en -kwaaltjes: vermoeidheid, slapeloosheid, misselijkheid, spijsverteringsklachten, opgezwollen voeten, enz.

  • de zwaardere belasting op de beender- en spierstelsels: rugklachten, liespijn, onevenwicht in het bekken, gespannen spieren

  • de voortdurende hormonale veranderingen en het helpt om een beter hormonaal evenwicht te vinden zodat de optimale omstandigheden voor een fijne zwangerschap en bevalling gecreëerd worden

  • het verminderen van stress, spanningen en angsten

  • het helpen van de baby om een goede ligging te vinden

Tijdens een sessie zwangerschapsreflexologie kan je jezelf een moment van rust en ondersteuning bezorgen waarvan jij en jouw baby met volle teugen kunnen genieten.

Voet
bottom of page