top of page

Mijn missie

Ik wil iedereen een stukje verder helpen op zijn/haar weg, met een behandeling die bij hen past. Daarom wil ik graag een praktijk uitbouwen waar mensen de nodige rust en ondersteuning kunnen vinden. Het zou prachtig zijn als mensen uiteindelijk aan elkaar de boodschap zouden uitdragen dat ze hun lichaam ook preventief de nodige aandacht kunnen schenken en niet pas aan zichzelf gaan denken wanneer ze ongemak of pijn ervaren. Via een therapeutische behandeling op regelmatige basis krijgt het lichaam de nodige positieve aandacht en kan je zowel fysiek als mentaal tot ontspanning komen. Mensen worden zich op die manier ook meer bewust van hun lichaam en hun eigen grenzen. 

Praktijkruimte massagetafel
Hoofdmassage

Mijn aanpak

Binnen mijn praktijk ligt de nadruk op voetreflexologie en massagetherapieën (dieptemassage, ontspanningsmassage, zorgmassage) waarbij ik indien nodig andere therapieën ter ondersteuning inzet, zoals etherische oliën, Bachbloesems, fytotherapie, kruiden en voeding.

Het uitgangspunt hierbij is dat elke persoon in zijn totaliteit wordt benaderd, want gezond zijn is streven naar evenwicht, fysiek en emotioneel.

bottom of page