top of page

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een echte weldaad voor lichaam en geest. Je krijgt de kans om tot rust te komen en de alledaagse stress even achter je te laten. Tijdens de massage kan je ook tot het besef komen dat sommige spieren strakker, vaster en harder aanvoelen dan je dacht. Dat is vaak het gevolg van het langdurig belasten van steeds dezelfde spieren of spiergroepen, bijvoorbeeld door kantoorwerk of veel in de auto zitten.

 

Een ontspanningsmassage is dus niet enkel een moment van pure verwennerij. Het is een ideale manier om positieve aandacht aan jouw lichaam te geven, de geest tot rust te brengen en jouw gezondheid te bevorderen. 

Dieptemassage

Dieptemassage is een doeltreffende behandeling bij:

  • hoofdpijn en migraine

  • pijnlijke schouders

  • nekklachten

  • rugklachten

  • knie- en heupklachten

  • spierkrampen

  • tennis- en golfelleboog

  • beenklachten

  • stress

Dieptemassage is een diepwerkende massagetechniek die een oplossing biedt voor veel klachten, omdat het helpt op meerdere niveaus.

Vaak hebben we op verschillende plaatsen last van pijn in ons lichaam omdat er spanningen zitten in de dieper gelegen spieren. Via dieptemassage worden deze spanningen en blokkades in spieren losgemaakt. De bloedsomloop verbetert, het bindweefsel versoepelt en de afvalstoffen van de spieren worden weer goed afgevoerd. Het lichaam ontspant en de pijn vermindert of verdwijnt.

Door tot de diepste spierlagen door te dringen is er niet alleen een sneller, maar ook een blijvend resultaat mogelijk. Dit wordt bekomen doordat er niet alleen op de plaats van de pijn wordt gewerkt, maar op het geheel van spieren die mee de oorzaak van de pijn kunnen zijn.

Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap verandert het lichaam in een snel tempo en kunnen er ongemakken ontstaan zoals ochtendmisselijkheid, slapeloosheid, lage rugpijn, krampen in de kuiten, enz. 

Met een zwangerschapsmassage is er speciale aandacht voor die zaken waar jij last van hebt. Je kan even tijd nemen voor jezelf om eens echt te ontspannen. En ontspannen, dat is heerlijk voor jou en ook voor het kindje in je buik.


Zorgmassage

Zorgmassage is uitermate geschikt voor mensen met CVS, fibromyalgie, diabetes, en voor mensen die kanker hebben (gehad). Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest. Het kan je stimuleren in de behandeling, nieuwe kracht geven in het herstelproces of bij het omgaan met de ziekte.

 

Zorgmassage is een zachte massagebehandeling die verlichting geeft bij allerlei fysieke en/of emotionele klachten zoals vermoeidheid, verkrampte spieren, stress, angst, slechte nachtrust.

Door middel van zachte aanrakingen heeft deze massage een rustgevende werking waardoor stress verdwijnt en spanningen uit het lichaam kunnen wegvloeien. Hierdoor kom je tot diepe ontspanning op gevoelsniveau en ontvangt het lichaam nieuwe, positieve energie.

Via onderstaande link kan je lezen waarom ik ook als zorgmasseur aan de slag ben gegaan: http://massagevooriedereen.be/interview-zorgmasseur-ellen/

 

Logo Netwerk zorgmasseurs
Handmassage
bottom of page